Nincs meztelenség, Lilu mégis kivérezteti a szívünket

Egyszerűen nem mehetünk el szó nélkül amellett, hogy a műsorvezető mostanában egyre jobb formában van, ezt pedig szorgalmasan tudatja is a nagyvilággal.

Lilu az utóbbi időben személyes kedvencünkké vált, ennek oka pedig roppant egyszerű: nemcsak iszonyú jól néz ki, de egyre többször csillogtatja meg eddig érthetetlen okokból eltitkolt humorát is.

Nem is olyan rég Britney Spears-es poharával mosolyogtatta meg követőit, de öniróniában sem szenved hiányt, a Harry Potter filmek főgonoszához, Voldemorthoz hasonlította magát.

A Keresem a családom című műsorral jelenleg épp beutazza a világot, ez pedig tökéletes alkalom volt arra, hogy az egykor rettegett Lenin szobra előtt pózoljon az oroszországi Tulában.

Legújabb fotói mentesek a pucérkodástól, ami egyébként sem jellemző a műsorvezetőre, mégis, a legkritikusabbaknak is el kell ismerniük, Lilu állati jó formában van.

Íme, Lilu, aki vagány családanyaként motorok közt napfürdőzik:

De az a fotó sem elhanyagolható, ahol mindössze egy hosszított ingben, alsóruha nékül néz szexisen a távolba.

Azonban Lilu, nyakig felöltözve, garbóban is egyre magasabb szintekre emeli a szexiség-faktort.

@markviszlay #macsakbentjo @rraubkatze

Lilu (@lilugram) által közzétett fénykép,

A végére pedig egy újabb vicces videót mutatunk, ahol a műsorvezető Jászberényben lóbál egy koffert, amit ő az emlékek bőröndjének nevez. Hogy mi lehet a csomag tartalma, rejtély, de igazi humorgif készülhetne erről az akciójáról.

#findmyfamilyneverstops #jaszbereny #emlekekborondje

Lilu (@lilugram) által közzétett videó,

Ezek után végképp nem értjük Kormos Anett, humorista beszólását, aki szerint Lilu vetkőzése egy faszság, és a műsorvezető ne dobja le a textilt semmiféle nő nevében az Elle magazinban, pláne ne az övében, hanem mondja csak meg nyugodtan, hogy mindezt azért tette, hogy megmutassa, milyen jó alakja van. Mi arra szavazunk, hogy Lilu nyugodtan készítsen minél több képet magáról, hiszen egy dögös női testben semmi kivetnivaló nincs.

Ossza meg a cikket

Ne maradjon le, kövessen minket YouTube-on is!

Hozzászólások

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!