A Nagy Duett: Liptai megmutatta gömbölyödő hasát, Berki megsértődött

Pachmann Péter viszont csuklóból olyan laza volt, mint még soha, Schobert Norbi már nem visított. Kritika.

A Nagy Duett második adásának nagy része eléggé lapos volt, csak a végére viszont sikerült valamennyire felturbózni az adást. A Schobert-Keresztes, Rubint-Pintér, Berki-Fésűs és Pachmann-Péter-Szabó párosoknak sikerült megteremteniük a hangulatot a sokszor már-már unalmas lötyögésben. A produkciók viszont nagyrészt felejthetőek voltak, akárcsak az előző széria előadásai.

Liptai Klaudia viszont már nem takargatta gömbölyödő hasát, testhez simuló ruhájában jól láthatóvá vált áldott állapota.

Névtelen
Liptai Klaudia ki volt virulva a fehér ruhájában. (Fotó: TV2)

Az érdekes produkciók közül fontos kiemelni Schobert Norbert és Keresztes Ildikó előadását. A Beatrice Nyolc óra munka című számát adták elő, és csodák csodájára Schobert végre nem visított a munkásnadrágban, Keresztes is teljes átéléssel bújt a házsártos takarítónő szerepébe.

Névtelen3
Keresztes és Schobert teljesen átérezték a szerepüket. (Fotó: TV2)

Berki Krisztián és Fésűs Nelly mindent megtettek, hogy viccesek és szórakoztatóak legyenek, de Berkinek a hangját is alig lehetett hallani. A kritikát láthatóan még mindig nehezen bírja, a zsűritagok most már nem csak csipkelődtek vele, mint múlt héten, de alacsony pontszámokat is adtak a párosnak, Berki pedig olyan arcot vágott, mint aki citromba harapott és legszívesebben hazaszaladna, mint egy sértődött kisfiú. Még az sem segített, hogy vadidegeneknek osztogatott okostelefonokat csak azért, hogy rájuk szavazzanak.

Névtelen2
Berkit a földbe taposták. (Fotó: TV2)

Rubint Rékának meglepően jó hangja van. A Dirty Dancing ikonikussá vált számával pedig tánctudását is csillogtathatta, habár partnerének, Pintér Tibornak csak másodszorra sikerült a feje fölé emelnie a fitneszladyt. Pedig Rubint állítólag öt napja nem evett annak érdekében, hogy ez elsőre sikerüljön.

Névtelen5
Másodszorra ugyan, de sikerült a jelenet. (Fotó: TV2)

Az igazi meglepetés a mindig merev, nyakkendős Pachmann Péter és partnere, Péter-Szabó Szilvia volt. Egy Grease-számot adtak elő, és a múlt heti ABBA-dalhoz szabott előadásukhoz képest olyan szórakoztató és profi produkciót adtak elő, hogy a szavazatok szerint is az első helyen álltak. Ez hatalmas előrelépés ahhoz képest, hogy az előző adásban majdnem kiestek, szóval izgatottan várjuk, hogy Pachmann a továbbiakban is képes lesz-e ilyen produkcióra?

Névtelen4
Fogalmunk sincs, mi történt Pachmann Péterrel, de kifejezetten jól áll neki a lazaság. (Fotó: TV2)

Végül Debreczeni Zita és Biga esett ki a versenyből. Összességében a Nagy Duett második adása a szódával elmegy kategória volt, hiába most kezdődött a műsor, a képernyő előtt ülve úgy tűnik, mintha máris mindenki, a zsűri és a versenyzők is kicsit belefáradtak volna a játékba.

Ossza meg a cikket

Ne maradjon le, kövessen minket YouTube-on is!

Hozzászólások

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!