Legyőzte a rákot Karel Gott, a Kelet Sinatrája

A mintegy négy hónapos kemoterápiás kezelést lezáró pénteki orvosi vizsgálat kimutatta, hogy a nyirokcsomórák eltűnt Karel Gott testéből.

Gott a betegségét november elején hozta nyilvánosságra, miután tavaly már a 40. alkalommal választottak az év énekesének Csehországban – írja az MTI. Most, hogy hivatalosan is legyőzte a rákot, nyilatkozott a sajtónak, amelyben többek között azt is elmondta, legfőképpen feleségének, Ivanának és családjának köszönheti, hogy kibírta a kemoterápia nehézségeit.

A vizsgálatok eredménye számomra hatalmas örömöt jelent, megerősítette bennem a reményt, hogy visszatérhetek az életbe. Természetesen most még túl kell esnem az elkerülhetetlen lábadozáson, rehabilitációkon, tehát még rendszeresen be fogok járni a kórházba az orvosokhoz. Leginkább azonban annak örülök, hogy fokozatosan elkezdhetem hangszálaim rehabilitációját is – nyilatkozta Karel Gott a sajtónak. Megjegyezte: tudatában van annak, hogy súlyos betegségen ment keresztül, ezért ezentúl minden területen nagyon óvatosnak kell lennie.

12697102_1113970661980749_1829523477782730369_o
Az énekes előtt még sok feladat áll, fel kell nevelnie nyolcéves gyermekét. Fotó: Facebook/Karel Gott

Gott 2008-ban, 68 évesen vette feleségül 31 éves barátnőjét Las Vegasban. Négy gyermeke van, a legfiatalabb közülük 2008-ban született, így tehát Gottnak nem csak zenei téren van még dolga ezen a világon.

Kövessen minket Facebookon!

Ossza meg a cikket

Ne maradjon le, kövessen minket YouTube-on is!

Hozzászólások

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!