Andy Vajna szívklinikán, felesége luxusban fekszik

Bombaként robbant a hír, miszerint Andy Vajnát, a TV2 új tulajdonosát egy budai szívklinikán kezelik. A Blikk információi szerint nemrég Amerikában többször is megműtötték a kormánybiztos lábát, ezáltal jelentkeztek komplikációk.

A producernek pedig már a jegye is megvolt a Golden Globe díjátadóra, utazását azonban le kellett mondania, mert már napokkal ezelőtt be kellett feküdnie a kórházba. Helyette felesége, Tímea ment ki gratulálni a Saul fia győzelméért, közben pedig beiktatott egy kis pihenést is.

Néhány órája becsekkolt az egyik nívós beverly hills-i hotelbe, ahol estélyi ruhában fényképezkedett a tükör előtt, a képhez pedig azt írta, ünnepi hangulatban van.

12540495_10153662021650100_1929115566_n
Míg férje kórházban van, Timi a Saul fia sikerét ünnepli Amerikában. Fotó: Facebook

Erős szavak ezek ahhoz képest, hogy férje közben itthon fekszik betegen, igaz, egy luxus magánklinikán, ahol teljes ellátást kap, és állítólag szerencsére jó egészségnek örvend. A kérdés azonban mégis az, hogy bár Andy Vajna bizonyára jobban örül annak, hogy Timi jól érzi magát, és nem érte aggódik, de vajon egy feleségnek ilyenkor nem a férje betegágya mellett lenne a helye még akkor is, ha kormánybiztos feleségként kötelessége Amerikában ünnepelni a magyar sikert?

Elekes Judit

Ossza meg a cikket

Ne maradjon le, kövessen minket YouTube-on is!

Hozzászólások

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!