Három hétig kotlott a francia művész, kilenc kiscsibének adott életet

Abraham Poincheval francia performanszművész úgy döntött, egy rövid időre tyúkapó lesz és kikelt tíz tojást. Mivel egy művészről van szó, nem a tyúkólban, hanem egy múzeumban próbálkozott, így a látogatók is figyelhették a munkát.

Három hétig kotlott a tojásokon a Palais de Tokyo múzeum viváriumában, végül pedig

sikerült összesen kilenc csibének életet adnia.

Hogy a tojások minél közelebb legyenek a Művész Úr testéhez, azokat a kivágott szék aljához rögzítették. Poincheval meleg takaróval emelte a hőmérsékletet. Az étrendjét is úgy alakította ki, hogy minél több olyan ételt egyen (pl. gyömbért), ami segít emelni a testhőmérsékletét.

Performance : Abraham Poincheval en poule humaine à Paris

L’artiste français Abraham Poincheval qui a récemment passé une semaine enfermé dans un rocher commence une nouvelle performance : couver une douzaine d’œufs jusqu’à ce qu’ils éclosent. Durée: 01:02

A kiscsibékkel minden rendben, úton vannak egy tanyára.

A 44 éves művész nem először alkotott maradandót, töltött már két hetet egy kitömött medvében is és egyet egy tizenkét tonnás sziklatömbbe zárva is.

One hard act to follow – French artist Abraham Poincheval entombed in a rock for a week

You may think it is a cracking story, or the man at the centre of it is just cracked, but it is definitely one hard act to follow. French artist Abraham Poincheval has been entombed in a rock for a week. The stunt will see him try to use his body heat to hatch a dozen eggs.

Oszd meg a cikket

Palvin Barbara tényleg a Bahamákon és tényleg fürdőruhafotózáson van!

Úgy tűnik nem tudunk akkorát tévedni.

Hosszasnak és oknyomozásnak egyáltalán nem mondható kutakodás után megerősítjük: a nem csak Magyarországon világhírű modelljeink – már amennyiben hazafias érzelmességgel magunkénak mondhatjuk őket – az elmúlt napokban valóban azért, s valóban ott tartozkódtak, ahogy azt írni merészeltük.

A bizonyítékokat a #swimteam2018 alatt leltük:

@ronnie_hart via IG story with @realbarbarapalvin for #swimteam2018 . #barbara #palvin #barbarapalvin #palvinbarbara #barbellos #barbellas #panda #model #IMG

763 Likes, 2 Comments – Supporting Hungarian Panda🇭🇺🐼 (@itsbarbarapal) on Instagram: “@ronnie_hart via IG story with @realbarbarapalvin for #swimteam2018 . #barbara #palvin…”

 

Barbara Palvin com a #swimteam2018 no set fotografando para a Solid and Striped em Bahamas – (28 de Abril). | #barbarapalvin #palvinbarbara

44 Likes, 1 Comments – Universe Barbara Palvin (@universebpalvin) on Instagram: “Barbara Palvin com a #swimteam2018 no set fotografando para a Solid and Striped em Bahamas – (28 de…”

Barbara and other models in the Bahamas @solidandstriped #swimteam2018 #photo #Barbarapalvin #queen #panda #Beauty #models #topmodel #hungary #imgmodels #barbellas

37 Likes, 1 Comments – Barbara 🐼💕 (@barbarapalvin_18) on Instagram: “Barbara and other models in the Bahamas @solidandstriped #swimteam2018 #photo #Barbarapalvin #queen…”

Go! @solidandstriped @realbarbarapalvin @eniko @isaacross #swimteam2018

397 Likes, 8 Comments – Jim Kaemmerling | R+ Agency (@jimkaemmerling) on Instagram: “Go! @solidandstriped @realbarbarapalvin @eniko @isaacross #swimteam2018”

 

Oszd meg a cikket

A Jurassic Park sztárja beszáll a gasztrobizniszbe?

Mint ahogy mi is megírtuk, rajongói nagy örömére Jeff Goldblum benne lesz a következő Jurassic Park epizódban. A bejelentés napján a színész szendvicseket osztogatott Sydney belvárosában. Egy „Chef Goldblum” névre keresztelt food truckból jópofizott és szelfizgetett a rajongóival a tőle megszokott stílusos lazasággal.

Jeff Goldblum is in Sydney handing out snags in his food van, #ChefGoldblum. Credit AlexDunnin

265 Likes, 15 Comments – Syfy Australia (@syfyau) on Instagram: “Jeff Goldblum is in Sydney handing out snags in his food van, #ChefGoldblum. Credit AlexDunnin”

Természetesen mindenki arról faggatta a színészt, hogy ezzel a húzással ő is beszáll-e vendéglátóiparba, amire Goldblum diplomatikusan ködösített. Annyit elárult, a kajás projektnek semmi köze a Jurassic World 2-höz.

Hogy mit keresett Sidneyben a Thor forgatása miatt egy ideje már az ausztráliai Queenslandben székelő színész, nem tudni. Ahogy azt sem, mit értsen az egyszeri hírfogyasztó azon a mondaton, hogy

„egy új projekten dolgozom, amihez kapcsolódik a foodtruck, abban a szakmában, amit én választottam”.

Newly announced #JurassicWorld star @jeffgoldblum hands out #jazzysnags in Australia 😝🌭 #jeffgoldblum #chefgoldblum | 📷: @gettyimages

235 Likes, 7 Comments – ET Canada (@etcanada) on Instagram: “Newly announced #JurassicWorld star @jeffgoldblum hands out #jazzysnags in Australia 😝🌭…”

Az is lehet, hogy a „Chef Goldblum” food truck egy díszlet csupán, hiszen egyre több mozifilm és sorozat alaptémája a gasztronómia, de az sem kizárt, hogy a népszerű aktor ezzel a márkanévvel vág bele a vendéglátásba.

Oszd meg a cikket

Soha többé nem kell megkérdezni, hogy mit vegyünk fel

Az Amazon megoldja a legsúlyosabb divatkrízist.

Mesterséges divattanácsadót adott ki az Amazon, hogy könnyebben el tudjuk dönteni, milyen ruhát vegyünk magunkra.

echo-look-closet-shelf
Forrás: Amazon

Az Echo Look nevű kis kütyü a cég saját virtuális asszisztensét, az Alexát használja, és egy speciális kamerával katalógus-minőségű fotót készít rólunk, kiemelve ruházatunkat. A kütyühöz társuló applikációban értékeli a rendszer, melyik szett passzol hozzánk legjobban, és persze magunknak is megjelölhetjük a kedvenceket.

screen-shot-2017-04-26-at-111931-am
Forrás: Amazon

Ez szép és jó, de ennek jelenleg komoly ára van, 200 dollárba, tehát átszámolva közel hatvanezer forintba kerül ez a digitális divatdiktátor. Az Amazon nem véletlenül ilyen segítőkész az öltözködésben, hiszen nem titkolt céljuk, hogy ők legyenek az elsődleges választás az online ruhavásárlásra.

(via Business Insider)

Oszd meg a cikket

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!