Egy apróságot elrontott a hajléktalanokat segítő mozgalom

Véletlenül sem akarjuk kritizálni az egyébként nagyon szimpatikus Szabadfogas mozgalom: a sztori lényege az, hogy ebben a rettentő hidegben hagyjunk ott nem használt kabátokat azoknak, akik fáznak és nincs nagyon hova menniük melegedni. Ez alapból működött is, de ahogy az egész Budapest nem volt felkészülve a hóesésre, úgy sajnos a mozgalom se gondolt bele, hogy ha sok centi hó esik rá a kabátokra, az nem fog annyit segíteni a fázó hajléktalanokon. Így aztán a Móricz Zsigmond körtéren ez a látvány fogadja a reggeli buszhoz sietőket:

Természetesen továbbra is szép a segíteni akarás, de második körben talán érdemesebb lenne megpróbálni a fedett buszmegállókat kijelölni.

Oszd meg a cikket

Nem hivatalosan, de megdöntötték a Rubik-kocka kirakásának világrekordját

Sosem fogjuk megérteni, mégis hogyan lehet kirakni a Rubik-kockát ilyen sebességgel, de Feliks Zemdegs a jelenlegi világbajnok megint javított az eredményén. Igaz, mivel otthon a számítógépe előtt ülve rakta ki a kockát 3.81 másodperc alatt, az időt pedig saját maga mérte, nem számít világrekordnak.

Egyébként a jelenlegi világrekordot is ő tartja, 4.73-al.

Rubik’s cube solved in 3.81 seconds!

Scramble: F U2 F U2 F2 R2 U2 F’ R2 F’ L2 R’ B2 R2 D’ B L2 R’ B’ R’ F’ Cube: GAN356 Air UM – https://www.gancube.com/shop/gan356-air-um Sponsored by Gan! Gan: http://www.gancube.com/ Facebook: https://www.facebook.com/fzemdegs Twitter: https://twitter.com/Fazrulz Instagram: https://www.instagram.com/fzemdegs/ My speedcubing info – http://bit.ly/FAZPBS

A Rubik-kocka világbajnokságot 2003 óta rendezik meg, a versenyzők pedig minden évben egyre jobb eredményeket mutatnak fel. Már várjuk, amikor valaki egy másodperc alatt fogja kirakni a kockát.

(via Mashable)

Oszd meg a cikket

Na neee, Vajna Tímea majdnem pucér alsótesttel csapatja a luxus síparadicsomban

$$$ YOLO! SWAG! LUXY! $$$

Amíg önök akármit csinálnak, addig Vajna Tímea az Egyesült Államok legmenőbb síparadicsomában, a coloradói Aspenben veret.

I wish for 👙❄️⛷🎿

375 Likes, 8 Comments – Timea Vajna (@timeavajna) on Instagram: “I wish for 👙❄️⛷🎿”

Lehet utánacsinálni!

Oszd meg a cikket

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!