Star Wars-múzeum nyílik Los Angelesben

Hosszú idő után végre találtak helyet a múzeumnak, amiben végül nem csak Star Warsos dolgok lesznek.

San Fransisco város vezetése már hónapok óta próbálta magához csalogatni George Lucas Star Wars múzeumát, most mégis Los Angelesben fogják felépíteni. A dologban az a legviccesebb, hogy Lucas múzeuma Star Wars múzeum néven terjed, viszont a rendező sokkal többet szeretne ebből az egészből. Annál is inkább, mivel a

hivatalos név a Lucas Museum of Narrative Art lesz.

It’s official: George Lucas will build his $1-billion museum in Los Angeles. See past coverage at Urbanize.LA. #losangeles #LucasMuseum #madarchitects #expositionpark #southla #dtla #RealEstate #Development #construction #architecture #urbanizela

See this Instagram photo by @urbanize.la * 383 likes

Lucas éppen ezért tervezi, hogy a Star Wars filmes relikviák mellett sok más dolgot is bemutasson a múzeumban, és különböző kiállításokat tartson. A jelenlegi helyzet szerint Lucas egy 40 000 darabos gyűjteményből fogja kiválogatni azokat a tárgyakat, amiket a múzeumban szeretne mutogatni.

Az épületet egyébként a Los Angeles Memorial Coliseum mellett tervezik felépíteni, és 265 000 négyzetméteres lesz.

Forrás: Mashable

Oszd meg a cikket

No para, Vujity Tvrtko is ott lesz Donald Trump beiktatásán

Vujity Tvrtko még mindig Washington környékén székel, így nem meglepő, hogy Donald Trump elnöki beiktatásán is részt fog venni.

Magánemberként hívták meg, de a nagyon szigorú biztonsági intézkedések ellenére igyekszik majd beszámolni minden fontos és érdekes dologról.

Tudom, okozok egy kis meglepetést: meghívottként

Tudom, okozok egy kis meglepetést: meghívottként holnap részt veszek az Egyesült Államok 45-ik elnökének, Donald J. Trumpnak a beiktatási ceremóniáján. Megmutatom Nektek a meghívóimat is, amely szerint pontosan az eskütétel helyével szemben ülök majd, a központi tribünön, ránézésre 30-40 méterre az eseményektől. A hogyanokra és miértekre később válaszolok, mindehhez csaknem húsz évet kell visszamennem az időben…

Ráadásul a riporter pontosan az eskütétel helyével szemben ül majd a központi tribünön, ránézésre 30-40 méterre az eseményektől!!! Ezt a szerencsét!

Oszd meg a cikket

A történelem legdurvább lépéshibáját követte el az NBA idei legjobbja

Kiégett a szemünk is.

Russell Westbrook nem evilági dolgokat művel idén az NBA-ben, 30.7 pontot, 10.5 lepattanót és 10.3 gólpasszt ÁTLAGOL meccsenként, de van, hogy ő is elfelejti a legalapvetőbb szabályokat.

Mint például lepattintani a labdát.

westbrook walk – Streamable

Check out this video on Streamable using your phone, tablet or desktop.

Egy másik kameraállásból is megnézhetik a bravúrját:

Bleacher Report – Russell Westbrook forgot to dribble 😂 | Facebook

Russell Westbrook forgot to dribble 😂

Ezek után csoda, hogy 21 ponttal verte őket a Golden State Warriors? Pedig Westbrook most sem volt gyenge, 27 pontot dobott, 15 lepattanót szedett és 13 gólpasszt adott, és ezzel a szezon során már 21-edszer hozott össze tripla-duplát, azaz három statisztikai mutatóban kétszámjegyű eredményt.

Oszd meg a cikket

Megtalálták Zeuszt, az ellopott szegedi kaméleont

A 70 ezer forintos Zeuszt gyakorlatilag az egész ország kereste, miután ellopták a szegedi Trópus díszállat-kereskedésből. Hála a közösségi médiának, a párduckaméleon épségben előkerült – írja a Szeged Ma.

Szerencsétlent egy pici terráriumban tartották, csak egy egyszerű lámpával melegítették. Ha még néhány napig ilyen körülmények között kellett volna élnie, Zeuszt elpusztult volna. Még kicsit félénk, de a gondozóját megismeri, az aktuális színe alapján pedig jól érzi magát.

Az egész ország kereste Zeuszt, szerdán megtalálták

Oszd meg a cikket

Videók