Itt a várva várt enyhülés!

Van egy jó hírünk és egy rossz. A jó az, hogy valamivel elviselhetőbb az időjárás Magyarországon, mint akár tegnap, de ez még mindig azt jelenti ,hogy napközben -4 fok lesz, éjjel pedig -11. Na de: csütörtökön Budapesten például 3 fok is lehet, és ez a 0 fok körül hőmérséklet egészen jövő hét elejéig tart, amikor az előrejelzés szerint visszatér a borzasztó hideg.

Oszd meg a cikket

Üsse el a pénteket a Batmannak öltözött Pataky Attilával

A tévézés hőskorát láthatja!

Három kívánság – Pataki Attila, mint Batman

Időutazás az Edda, de elsősorban Dévényi Tibi bácsi fénykorába. Semmi sem lehetetlen – ha a levélíró azt kéri, hogy Pataki Attila öltözzön a szponzor termékének, a kívánság teljesül… :)

Oszd meg a cikket

Ők lettek az idei év női

Azért említsük meg, hogy volt itt a Glamour-gálán egy díjátadás is, ahol természetesen nőket honoráltak az elmúlt egy évben mutatott teljesítményükért. Ők itt a szerencsések:

AZ ÉV HŐSNŐI: RÉZ ANNA ÉS GÁT ANNA, ÜVEGPLAFON

AZ ÉV DIVATTERVEZŐJE: ÁRON ESZTER, ÁERON

AZ ÉV ÉNEKESNŐJE: TÓTH GABI

AZ ÉV KIEGÉSZÍTŐTERVEZŐJE: MOLNÁR NINI

AZ ÉV KÖZÖSSÉGIAMÉDIA-SZTÁRJA: DRAGOS KARIN

AZ ÉV LAKBERENDEZŐJE: HADNAGY TÍMEA

AZ ÉV SZÍNÉSZNŐJE: DOBÓ KATA

Oszd meg a cikket

Ezzel a dallal rombolja le az idei évet David Guetta

A népszerű DJ és gombnyomogató ember Nicki Minaj társaságában hozott össze egy dalt, aminek az a ismeretőjele, hogy Guetta jelenléte gyakorlatilag nem tűnik fel benne. De tényleg, ez a dal nyugodtan megjelenhetett volna nélküle is, persze akkor nem lett volna ennyi lejátszása.

David Guetta feat Nicki Minaj & Lil Wayne – Light My Body Up (Lyric Video)

Directed by: Amber Park BUY / LISTEN : https://guetta.co/lmbuay David Guetta feat Nicki Minaj & Lil Wayne – Light My Body Up (David Guetta, Giorgio Tuinfort, Julien Martinez, Ester Dean, Onika Maraj aka *Nicki Minaj*, Nick van de Wall aka *Afrojack*, Dwayne Carter aka *Lil Wayne*, Kirill Slepukha aka *KIDDA*,

Oszd meg a cikket

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!