Végre normális előzetest kapott a Verdák 3

A sok kis ízelítő után talán ebből már sejthető, mi vár Villám McQueenre idén nyáron.

A 2006-ban bemutatott Verdák, majd az azt öt évvel követő folytatás korántsem tartozott a Pixar legjobban tejelő alkotásai közé, olyannyira nem, hogy a kémfilmes elemekkel ötvözött második része valóságos szentségtörésnek számított az eredeti által rajongóvá lett nézők szemében.

Ennek ellenére a Villám Mcqueen fémjelezte világ tíz éve megdönthetetlen franchise-zá nőtte ki magát (rendben, főleg a kissrácok körében), sikerével pedig csak a Jégvarázs tudta, és tudja felvenni a kesztyűt.

A sok millió eladott termék ellenére nem hittük, hogy a Pixar bevállalja a Verdák harmadik részét is, de azt a bizonyos bőrt ismét lehúzták, így a NASCAR-inspirálta versenyautók nyáron ismét egymásnak feszülnek majd. Persze a stúdió tudta, hogy nagyot kell dobbantania a második rész elbaltázása után: ősszel jól rá is ijesztettek mindenkire, amikor a félholtra vert tört főszereplővel harangozták be a folytatást.

Nemrég kijött egy szereplőket bemutató teaser is, most viszont végre itt egy tisztességes, másfél perces előzetes arról, hogy nagyjából mi is fog történni a harmadik részben.

Ennek alapján visszatérünk az első rész benzingőzös világába, ahol újfent menőbbnél menőbb járgányok méretnek meg egymással.

Persze a sztori lényegéből keveset tudunk meg azon kívül, hogy lesz egy ultramodern gépet terelgető főellenség,

aki arra készül majd, hogy letaszítsa Villám McQueent az animált versenyvilág trónjáról.

Cars 3 Trailer Official 2017 World Premiere HD

Cars 3 Trailer Official 2017 World Premiere HD

Oszd meg a cikket

No para, Vujity Tvrtko is ott lesz Donald Trump beiktatásán

Vujity Tvrtko még mindig Washington környékén székel, így nem meglepő, hogy Donald Trump elnöki beiktatásán is részt fog venni.

Magánemberként hívták meg, de a nagyon szigorú biztonsági intézkedések ellenére igyekszik majd beszámolni minden fontos és érdekes dologról.

Tudom, okozok egy kis meglepetést: meghívottként

Tudom, okozok egy kis meglepetést: meghívottként holnap részt veszek az Egyesült Államok 45-ik elnökének, Donald J. Trumpnak a beiktatási ceremóniáján. Megmutatom Nektek a meghívóimat is, amely szerint pontosan az eskütétel helyével szemben ülök majd, a központi tribünön, ránézésre 30-40 méterre az eseményektől. A hogyanokra és miértekre később válaszolok, mindehhez csaknem húsz évet kell visszamennem az időben…

Ráadásul a riporter pontosan az eskütétel helyével szemben ül majd a központi tribünön, ránézésre 30-40 méterre az eseményektől!!! Ezt a szerencsét!

Oszd meg a cikket

A történelem legdurvább lépéshibáját követte el az NBA idei legjobbja

Kiégett a szemünk is.

Russell Westbrook nem evilági dolgokat művel idén az NBA-ben, 30.7 pontot, 10.5 lepattanót és 10.3 gólpasszt ÁTLAGOL meccsenként, de van, hogy ő is elfelejti a legalapvetőbb szabályokat.

Mint például lepattintani a labdát.

westbrook walk – Streamable

Check out this video on Streamable using your phone, tablet or desktop.

Egy másik kameraállásból is megnézhetik a bravúrját:

Bleacher Report – Russell Westbrook forgot to dribble 😂 | Facebook

Russell Westbrook forgot to dribble 😂

Ezek után csoda, hogy 21 ponttal verte őket a Golden State Warriors? Pedig Westbrook most sem volt gyenge, 27 pontot dobott, 15 lepattanót szedett és 13 gólpasszt adott, és ezzel a szezon során már 21-edszer hozott össze tripla-duplát, azaz három statisztikai mutatóban kétszámjegyű eredményt.

Oszd meg a cikket

Megtalálták Zeuszt, az ellopott szegedi kaméleont

A 70 ezer forintos Zeuszt gyakorlatilag az egész ország kereste, miután ellopták a szegedi Trópus díszállat-kereskedésből. Hála a közösségi médiának, a párduckaméleon épségben előkerült – írja a Szeged Ma.

Szerencsétlent egy pici terráriumban tartották, csak egy egyszerű lámpával melegítették. Ha még néhány napig ilyen körülmények között kellett volna élnie, Zeuszt elpusztult volna. Még kicsit félénk, de a gondozóját megismeri, az aktuális színe alapján pedig jól érzi magát.

Az egész ország kereste Zeuszt, szerdán megtalálták

Oszd meg a cikket

Videók