A Clemson nyerte az egyetemi amerikaifutball-bajnokságot

Szoros meccsen, utolsó másodpercekben szerzett touchdownnal lett egyetemi bajnok a Clemson Tigers. A Tigers az Alabama Crimson Tide csapatát győzte 35-31 arányban, ezzel odapörkölve a fogadóirodáknak és szakértőknek, akik mind az Alabamát tartották esélyesebbnek.

A mérkőzés legjobb támadója kérdés nélkül Deshaun Watson, a Clemson irányítója lett. Watson 420 yardot és 3 touchdownt szedett össze, köztük a meccset eldöntő átadást, másodpercekkel a vége előtt. A Clemson ezzel 75 000 ember szeme előtt vágott vissza a tavalyi döntőben elszenvedett vereségért.

Mutatjuk is a meccs összefoglalóját, amit tényleg érdemes megnézni, roppant szórakoztató.

#1 Alabama vs. #2 Clemson Highlights | 2016-17 National Championship Highlights | “The Rematch”

National championship highlights, enjoy. Be sure to share! Thanks! (All rights go to the NCAA, & its broadcasters. I do not own the music and the footage used in this video. No copyright infringement intended. I do not gain any profit from my videos. For entertainment purposes only)

Oszd meg a cikket

A magyar kézisek legyőzték az olimpiai bajnok dánokat

Meg kell követnünk magunk, és töredelmesen megemejük kalapaunk a magyar férfi kézilabda-válogatott előtt, mivel a korábban ütött-vert sereg vasárnap az egész világbajnokság legnagyobb meglepetését okozta és végig vezetve 27-25-re legyőzte az olimpiai bajnok Dánia csapatát a nyolcaddöntőjében, Albertville-ben. A mérkőzés utolsó másodperceit itt újra átélhetik:

Sport TV – Aki újra akarja élni a dánok elleni győzelem… | Facebook

Aki újra akarja élni a dánok elleni győzelem utolsó pillanatait, az dőljön hátra, és nézze meg ezt a videót. Aki a teljes meccsre kíváncsi, az kapcsoljon 23 órakor a Sport1-re!

A magyarok a negyeddöntőben a norvég válogatottal találkoznak kedden 17 órakor, ugyancsak Albertville-ben.

Oszd meg a cikket

Napi vicces tény a fociról

A Futballkutató bejegyzésében szúrtuk ki, hogy az SD Eibar, jelenleg a spanyol elsőosztályban játszó csapatának hatezres stadionja van, a városban pedig nagyjából 28 ezer ember él. Ehhez képest a a felcsúti Puskás Pancho Arénába 3816 ember fér el, miközben Felcsúton 1688 ember él.

Az Ipurua Municipal Stadion a spanyol élvonal …

Az Ipurua Municipal Stadion a spanyol élvonal legkisebb arénája, mindössze 6 ezer férőhellyel, ellenben a Camp Nou a legnagyobb (99 ezer fős befogadóképességgel). Eibar városkájának összlakossága háromszor férne be a katalánok szentélyébe. Az FC Barcelona 1928 óta minden szezonban az élvonalba szerepelt, míg az SD Eibar csapatának csupán ez a 3.

Oszd meg a cikket

Több elég jó poén is volt a tegnapi elnökellenes tüntetésen

de ez mindenképp viszi a dolgot: Ireland Baldwin, Kim Basinger és Alec Baldwin model lánya észre vette, hogy valaki épp az apját szeretné elnöknek Donald Trump helyett! “Nem rossz ötlet” – írta.

not a bad idea!

See this Instagram photo by @humancrouton * 8,124 likes

Oszd meg a cikket

Videók