Itt az új magyar csodafegyver: szatyorba rejtett beltéri egység

Egy Szigetvárra közlekedő távolsági buszon debütált.

Garázdaság miatt nyomozott a Szigetvári Rendőrkapitányság egy 64 éves teklafalui férfi ellen, aki még 2016. szeptember 5-én reggel bántalmazott egy távolsági buszon egy 16 éves fiút. A rendőrségre a buszvezető jelentette be az esetet, miután észlelte, hogy

egy idősebb férfi a nála lévő beltéri egységet hozzávágta egy fiúhoz, majd a nála lévő szatyorral több alkalommal meg is ütötte.

A bántalmazott fiú a rendőröknek elmondta, hogy a buszon büdös szagot érzett, amit szóvá is tett, majd az előtte ülő férfi ezt magára vette, felháborodott és bántalmazni kezdte a fiút.

(via police.hu)

Oszd meg a cikket

Kim Kardashianról továbbra is csak annyi látszik, hogy szeret vetkőzni

A világ képtelen megunni Kim Kardashian és családjának produkcióját, amiről röviden le is írnánk, miből áll:

  1. Fenék
  2. Mell
  3. Fenék és mell kombinációja

Ezért történhet az meg, hogy most megint arról indult vita az interneten az alábbi képek láttán, hogy végülis jó-e az alakja vagy nem. Kim Kardashian amúgy ezer éve nem nyilatkozott semmit, elképzelésünk sincs, mi foglalkoztathatja épp a férjén és a gyerekein kívül, szóval igazából már megint csak egy nagy segget látunk a világ egyik legfelkapottabb hírességéből.

Kim K struck a pose in Mexico. 👙 🏝#kimkardashian #tmz #mexico #girlstrip

8,603 Likes, 4,418 Comments – TMZ (@tmz_tv) on Instagram: “Kim K struck a pose in Mexico. 👙 🏝#kimkardashian #tmz #mexico #girlstrip”

Oszd meg a cikket

Üssük el ezt a ronda keddet ezzel a remek videóval!

Csak egy órás!

Badger Badger Badger | 1 Hour | Weebl

One hour of badgers, mushrooms and snakes. ——————————————————————————————————- MrWeebl is a channel of fun and silliness, with songs and cartoons and even cartoon songs. Wow. Some call it random. It’s not random. It’s absurd look at life because day-to-day life is ridiculous.

Oszd meg a cikket

De szép kis szőrös!

Igen, ez a cím jutott eszünkbe, miután megláttuk Vajna Tímea új műalkotását Instagramon. A remek tréfát természetesen a Csupasz pisztoly című klasszikusból loptuk, alább a vonatkozó jelenetet is megnézheti!

Monday morning 😾 #mycat #shooting #emotionalsupport ❤️ @jimmychoo

257 Likes, 4 Comments – Timea Vajna (@timeavajna) on Instagram: “Monday morning 😾 #mycat #shooting #emotionalsupport ❤️ @jimmychoo”

de szép kis szőrös

Uploaded by Ferenc Igács on 2016-03-05.

Oszd meg a cikket

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!