Itt az új magyar csodafegyver: szatyorba rejtett beltéri egység

Egy Szigetvárra közlekedő távolsági buszon debütált.

Garázdaság miatt nyomozott a Szigetvári Rendőrkapitányság egy 64 éves teklafalui férfi ellen, aki még 2016. szeptember 5-én reggel bántalmazott egy távolsági buszon egy 16 éves fiút. A rendőrségre a buszvezető jelentette be az esetet, miután észlelte, hogy

egy idősebb férfi a nála lévő beltéri egységet hozzávágta egy fiúhoz, majd a nála lévő szatyorral több alkalommal meg is ütötte.

A bántalmazott fiú a rendőröknek elmondta, hogy a buszon büdös szagot érzett, amit szóvá is tett, majd az előtte ülő férfi ezt magára vette, felháborodott és bántalmazni kezdte a fiút.

(via police.hu)

Oszd meg a cikket

Egészen elképesztő, amit 30 felett művel Zlatan Ibrahimovic

A 101 Great Goals hozott fel egy fontos statisztikát az épp a Manchester Unitedben játszó focistáról: 30 éves kora előtt 232 gólt rúgott 529 profi meccsen, 30 éves kora után eddig 246 gólt 300 meccsen. Jelenleg 35 éves.

Zlatan Ibrahimovic 👏 👏 👏

Zlatan Ibrahimovic 👏 👏 👏

 

Oszd meg a cikket

Örvendjünk mindnyájan! Megvan Magyarország Sommelier Bajnoka!

A végén volt közös meglepetés-feladat is!

Tüü Péter, az Arany kaviár étterem munkatársa nyerte el a Magyarország Sommelier Bajnoka 2017 címet a vasárnap Budapesten megrendezett Magyar Sommelier Bajnokságon. A második Angerman László, a Tanti étterem munkatársa, a harmadik pedig Sutus Attila, a Baraka étterem munkatársa lett.

A Magyar Sommelier Szövetség fontosnak látta, hogy emlékeztessen, a célja a verseny megrendezésével, hogy a magyarországi sommelier szakmában dolgozóknak minden évben magas szintű, a nemzetközi szabályoknak is megfelelő versenyzési lehetőséget biztosítson.

A döntőben a pezsgő felszolgálásától a hibás borlap javításán, az italajánláson keresztül a dekantálásig adtak számot felkészültségükről a versenyzők, majd borokat és különböző párlatokat jellemeztek. A versenyt közös meglepetés-feladat zárta, melynek során magnum palackos pezsgőt kellett 15 pohárba egyenlő részben kitölteniük.

(via MTI)

Oszd meg a cikket

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!