Haha, úgy lerészegedett az NFL-játékos, hogy még a kocsiból sem tudott kiszállni!

A szokásos NFL összefoglalónkban már írtunk a totál részeg Michael Floyd letartóztatásáról, azonban a TMZ most megszerezte a rendőrségi felvételeket a letartóztatás estéjéről.

A felvételekből és a rendőrségi jelentésből kiderült, hogy Floyd

elaludt a piroslámpánál,

a rendőrök pedig két lámpacikluson keresztül nézték, hogyan folytatódik a sztori. Végül az autóhoz léptek, ahol megtalálták a sakálrészeg Michael Floydot, aki valószínűleg azt se tudta hol van. A rendőröknek végül valahogy sikerült kiszedniük az autóból, a vérében pedig 2,17 ezreléknyi alkoholt találtak. Ezért amúgy automatikusan letöltendő börtönbüntetés jár.

A videóban felhívnánk a figyelmet arra a részre, amikor Floydot utasítják, állítsa le az autóját, erre ő elkezdi a rádiót basztatni. Zseniális este lehetett!

Moment cops wake ‘drunk’ NFL star Michael Floyd

Moment cops wake ‘drunk’ NFL star Michael Floyd Police in Scottsdale, Arizona. Video shows an officer rapping on Floyd’s car,

Oszd meg a cikket

Így kell ezt: Kína 2025-ig 50 ezer futballakadémiát hoz létre

Az nagyon sok akadémia nagyon sok játékossal.

A tervek szerint futballakadémiánkként átlagosan ezer játékossal foglalkoznak majd, ami azt jelenti, hogy Kína 2025-re

50 millió fiatal focistát

kíván nevelgetni, gondozgatni.

Az eredeti tervek szerint 2020-ig, azaz 3 év alatt 20 ezer futballiskolát alapítottak volna, aztán úgy döntöttek, hogy ez lehet, hogy kevés lesz, hogy a fociban is

a világ vezető hatalma legyenek,

úgyhogy 5 év alatt még 30 ezer meg kell fejelniük.

Ahogy az MTI írja, a Kínai Népköztársaság elnöke, Hszi Csin-ping nagy futballrajongó, és mint látszik, nagyon sürgeti is, hogy Kína fejlődjön a sportágban.

A távlati célok között szerepel világbajnoki részvétel, vb-rendezés, és természetesen világbajnoki cím is.

Oszd meg a cikket

Hivatalos: visszaléptünk az olimpiai pályázattól

Visszalép Magyarország a budapesti olimpiai pályázattól – értesült az M1.

Orbán Viktor miniszterelnök, a főpolgármester és a MOB vezetőjének találkozóján az a közös elhatározás született, hogy Magyarország visszalép, mert a pályázat súlyos presztízsveszteség lenne az országnak.

A döntés oka, hogy “Magyarország nem tarthat fenn elhúzódó, vereségre ítélt pályázatot.  Ezért a tárgyaló felek arra jutottak, hogy csak az lehet a felelős döntés, ha a főváros és a MOB visszalép a pályázattól – értesült az M1.

Oszd meg a cikket

Al Pacino és Robert De Niro újabb közös filmet csinál a világ legjobb rendezőjével

Megint összeáll a Szemtől szemben filmes szentháromsága: Al Pacino és Robert De Niro lesz a főszereplője Martin Scorsese következő filmjének, ami ráadásul a Netflixen lesz látható. A projekt elméletileg a Paramounthoz került, de ők túl rizikós vállalkozásnak tartották.

Ez annyit jelent, hogy Scorsese következő filmjében minden korábbinál több megosztó felnőtt tartalmat szántak. Nehéz elképzelni, mi lehetett az, ami még tőle is túl sok volt a producereknek, a Netflixen viszont minden szabad, úgyhogy ők veszik át produkciót.

A The Irishman című filmben eredetileg Joe Pesci is szerepelne , de ő egyelőre nem írt alá szerződést, így most még csak Pacino és De Niro biztos.

(Via: IndieWire)

Oszd meg a cikket

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!