Haha, úgy lerészegedett az NFL-játékos, hogy még a kocsiból sem tudott kiszállni!

A szokásos NFL összefoglalónkban már írtunk a totál részeg Michael Floyd letartóztatásáról, azonban a TMZ most megszerezte a rendőrségi felvételeket a letartóztatás estéjéről.

A felvételekből és a rendőrségi jelentésből kiderült, hogy Floyd

elaludt a piroslámpánál,

a rendőrök pedig két lámpacikluson keresztül nézték, hogyan folytatódik a sztori. Végül az autóhoz léptek, ahol megtalálták a sakálrészeg Michael Floydot, aki valószínűleg azt se tudta hol van. A rendőröknek végül valahogy sikerült kiszedniük az autóból, a vérében pedig 2,17 ezreléknyi alkoholt találtak. Ezért amúgy automatikusan letöltendő börtönbüntetés jár.

A videóban felhívnánk a figyelmet arra a részre, amikor Floydot utasítják, állítsa le az autóját, erre ő elkezdi a rádiót basztatni. Zseniális este lehetett!

Moment cops wake ‘drunk’ NFL star Michael Floyd

Moment cops wake ‘drunk’ NFL star Michael Floyd Police in Scottsdale, Arizona. Video shows an officer rapping on Floyd’s car,

Oszd meg a cikket

A magyar kézisek legyőzték az olimpiai bajnok dánokat

Meg kell követnünk magunk, és töredelmesen megemejük kalapaunk a magyar férfi kézilabda-válogatott előtt, mivel a korábban ütött-vert sereg vasárnap az egész világbajnokság legnagyobb meglepetését okozta és végig vezetve 27-25-re legyőzte az olimpiai bajnok Dánia csapatát a nyolcaddöntőjében, Albertville-ben. A mérkőzés utolsó másodperceit itt újra átélhetik:

Sport TV – Aki újra akarja élni a dánok elleni győzelem… | Facebook

Aki újra akarja élni a dánok elleni győzelem utolsó pillanatait, az dőljön hátra, és nézze meg ezt a videót. Aki a teljes meccsre kíváncsi, az kapcsoljon 23 órakor a Sport1-re!

A magyarok a negyeddöntőben a norvég válogatottal találkoznak kedden 17 órakor, ugyancsak Albertville-ben.

Oszd meg a cikket

Napi vicces tény a fociról

A Futballkutató bejegyzésében szúrtuk ki, hogy az SD Eibar, jelenleg a spanyol elsőosztályban játszó csapatának hatezres stadionja van, a városban pedig nagyjából 28 ezer ember él. Ehhez képest a a felcsúti Puskás Pancho Arénába 3816 ember fér el, miközben Felcsúton 1688 ember él.

Az Ipurua Municipal Stadion a spanyol élvonal …

Az Ipurua Municipal Stadion a spanyol élvonal legkisebb arénája, mindössze 6 ezer férőhellyel, ellenben a Camp Nou a legnagyobb (99 ezer fős befogadóképességgel). Eibar városkájának összlakossága háromszor férne be a katalánok szentélyébe. Az FC Barcelona 1928 óta minden szezonban az élvonalba szerepelt, míg az SD Eibar csapatának csupán ez a 3.

Oszd meg a cikket

Több elég jó poén is volt a tegnapi elnökellenes tüntetésen

de ez mindenképp viszi a dolgot: Ireland Baldwin, Kim Basinger és Alec Baldwin model lánya észre vette, hogy valaki épp az apját szeretné elnöknek Donald Trump helyett! “Nem rossz ötlet” – írta.

not a bad idea!

See this Instagram photo by @humancrouton * 8,124 likes

Oszd meg a cikket

Videók