Vegán (!) ételeket is készíteniük kell Széll Tamáséknak a Bocuse d’Oron

Vajon mi járhatott a séfverseny szervezőinek a fejében, amikor ezt kitalálták?

Széll Tamás és csapata ugyan Európa-bajnokként utazik a januárban tartandó, lyoni döntőre, mégsem lesz egyszerű dolguk a versenyen. A szervezők ugyanis kitalálták, hogy a csapatoknak egy

vegán ételt is el kell készíteniük,

amiben még csak tojás és tej sem lehet. Itt jegyeznénk meg, hogy sajnos a vegán ételekről elég lesújtó tapasztalataink vannak, de hát a magyar séfek csak kihoznak ebből valamit, na.

Széll Tamás – aki néha Kálmán – azt is elmondta, hogy semmiféle hal alapanyag nem lesz, amire amúgy nagyon sok csapat készült.

A verseny után egyébként éttermet is terveznek nyitni, ahol szeretnék egy kicsit megreformálni a magyar konyhát.

Forrás: Origo

Kövessen minket Facebookon!

Ossza meg a cikket

Ne maradjon le, kövessen minket YouTube-on is!

Hozzászólások

Videók

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!